فست فود خانگی

مواد لازم جهت تهیه ی کالباس در خانه:

1.یک کیلو گوشت شامل 750 گرم گوشت مرغ و 250 گرم گوشت قرمز

2. سه قاشق روغن مایع

3.سه قاشق غذاخوری آرد سفید

4.سه زرده ی تخم مرغ

5.چند حبه سیر رنده شده

6.ادویه جات شامل زنجبیل ساییده شده-پودر دارچین-هل ساییده شده - فلفل سیاه  هر کدام یک چهارم قاشق غذاخوری

 و پودر آویشن یک قاشق غذاخوری

و نمک یک و نیم قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به همراه چند حبه سیر   سه تا چهار مرتبه چرخ می کنیم تا کاملا" له شود . سپس آرد و روغن و زرده ی تخم مرغ و ادویه جات را به آن اضافه کرده و به مدت پانزده دقیقه خوب ورز می دهیم تا کاملا" یک دست شود.

کاغذ آلومینیمی نازک را پهن کرده و خمیر به دست آمده را درون آن به شکل استوانه ای می گذاریم و می پیچیم . بطوری که یک استوانه ی کامل شود و دو طرف فویل را مانند پوست شکلات می چرخانیم تا استوانه بسته شود.

بهتر است تمام مواد را در یک فویل جا ندهید وآن را به دو قسمت تقسیم کنید تا استوانه ی کم قطر تری به دست آید و بهتر بپزد.

حالا استوانه ها را در بخارپز قرار دهید تا به مدت چهل دقیقه با بخار پخته شود. بعد از سرد شدن آن را در یخچال بگذارید و 24 ساعت بعد میل کنید.

 

تجربه های شخصی من: مدت پخت را به یک ساعت و ربع افزایش داده ! و مدت زمان بهره برداری را به دو ساعت کاهش دادم! از هل هم استفاده نکردم و حدود ده حبه سیر درشت در آن ریختم!به جای پانزده دقیقه هم فقط دو سه دقیقه ورزش دادم!

نتیجه ی کار فوق العاده بود.آقای همسر هم اعتراف کرد که هرگز کالباسی به این خوش مزگی در عمرش نخورده است! گل پسر هم آزادانه تا می توانست کالباس خورد.

 

 

 

 

/ 3 نظر / 21 بازدید
روشن ترین نور

چقدر عالی و ممنون خوشم اومد خعلی.. من اینجا آگهی هایش را دیدم که کلاس آموزشی داشت سوسیس و کالباس خانگی ..اما از اونجایی که بسیار تنبل هستم فقط با ذوق میخونم و به بقیه اطلاع رسانی میکنم !! باید بگم همسر محترم یاد بگیره و درست کنه..[لبخند]

سلین

واقعا عالی بود...کاش عکسشو هم میزاشتی ری را جون...دلم میخواد امتحانش کنم من یه پیشنهاد دارم! میشه توش قارچ هم ریخت فک کنم خوب شه

بتول

بخارپز نداشته باشیم چیکار کنیم باز میشه درست کرد؟